Werkwijze

Uw zaak. Onze missie.

Dit betekent gewoonweg dat wij voor u en uw zaak staan. Vanuit een ongeëvenaarde drive gaan wij tot het uiterste om u te helpen bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Dit doen wij doortastend, daadkrachtig en efficiënt. Voor u betekent dit pragmatische en doelgerichte adviezen en oplossingen waar u vandaag en morgen mee verder kunt!

Persoonlijk maatwerk

Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Onze lijnen zijn kort, de communicatie is open. Vanaf de eerste kennismaking weet u wie uw belangen behartigt. Uw advocaat bespreekt samen met u de afwegingen en consequenties. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Ook tijdens het traject blijven we zichtbaar. U kent de voortgang van uw zaak; duidelijk en transparant van start tot eindresultaat.

Iedere zaak is maatwerk. Vraagstukken worden complexer en eisen steeds een andere benadering. Daarom combineren we onze kennis. Uw vraag wordt behandeld door een klein team dat past bij uw uitdaging. Zo brengen wij complexe zaken snel terug tot de kern, pakken we procedures zo effectief mogelijk aan en beheersen we de juridische kosten zo goed mogelijk.

Partner in business

Als vertrouwd adviseur en ‘partner in business’ bouwen wij iedere dag aan duurzame relaties met onze cliënten. Dit doen wij vooral door niet alleen naar de juridische kant van uw zaak te kijken. Vanuit een brede blik denken wij ook strategisch, tactisch en financieel met u mee.
Adelmeijer Hoyng beschikt over jarenlange ervaring, up-to-date kennis en een uitgebreid netwerk. Graag delen we deze kennis en verbinden wij onze netwerken om zo voor u nieuwe (zakelijke) contacten te creëren.

Zo werken wij aan duurzame oplossingen en hechte samenwerkingen!