Robbert Golsteijn

Specialisaties

Robbert Golsteijn is sinds 2015 als advocaat aan ons kantoor verbonden. Zijn praktijk is gericht op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Robbert adviseert ondernemers onder andere over ontslag, vergoedingen, reorganisaties, overgang van onderneming, opvolgend werkgeverschap, cao’s en diverse contractuele bedingen zoals concurrentie- en relatiebedingen. Ook houdt hij zich bezig met geschillen tussen bestuurders (onderling) en aandeelhouders van ondernemingen. Robbert heeft ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures over deze onderwerpen. Daarnaast heeft Robbert de afgelopen jaren de curatoren van ons kantoor bijgestaan in het afwikkelen van faillissementen.

Robbert studeerde privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. In 2019 voltooide hij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie. Naast zijn werk volgt hij dit jaar de opleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht.

Robbert is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en aspirant-lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).

Ook is hij maatschappelijk betrokken. Robbert is lid van de Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne. Samen met de andere leden van deze serviceorganisatie zet hij zich in voor projecten en instanties die kinderen met gezondheids- of sociaal maatschappelijke problemen steun bieden. Jaarlijks organiseren zij in Maastricht het Bassinario.