Joëlle Linders

Specialisaties

Joëlle Linders is sinds 2011 advocaat. Voordat zij bij ons kantoor kwam werken, was Joëlle vijf jaar als advocaat werkzaam bij een advocatenkantoor in de Randstad, waar zij veel (proces)ervaring heeft opgedaan. In 2016 heeft Joëlle de Randstad verruild voor Maastricht en sindsdien werkt zij bij Adelmeijer Hoyng Advocaten.

Joëlle is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Zij adviseert en procedeert regelmatig over alle zaken die gerelateerd zijn aan deze rechtsgebieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ontslag, ziekte en re-integratie, medezeggenschap, cao's, ontslag van statutair bestuurders en reorganisaties. Joëlle heeft veel ervaring in advisering op het snijvlak met ondernemingsrecht en dat maakt haar een waardevolle sparringpartner voor ondernemers.  

Joëlle studeerde privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. In 2015 voltooide zij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit.

Joëlle is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en de Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR).

Naast haar werk als advocaat zet Joëlle zich met haar Lionsclub belangeloos in om anderen te helpen.